Veletrh sociálních služeb

15.06.2018 15:00 | Jana Zemanová
Podruhé na Střeleckém ostrově

Stejně jako v loňském roce, kdy město Praha pořadalo 1.ročník veletrhu sociálních služeb na Střeleckém ostrově, i letos panovalo krásné letní počasí.Přihlášené organizace měly k dispozici stánek, kde mohly podle svých představ prezentovat výsledky své činnosti. Zúčastnil se i Kolpingův dům a návštěvníkům nabídl fotografickou prezentaci, výroční zprávy, letáčky pro zájemce o sociální služby a také knihu o Adolfu Kolpingovi.

Setkání se zúčastnily desítky organizací z Prahy, které nejen informovaly o svých službách, ale často nabízely i výrobky ze svých dílen.

Další rodina získala samostatné bydlení

Díky MČ Praha 7 se podařilo získat pro rodinu z našeho tréninkového bytu samostatné bydlení....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům

Podpora Nadace Člověk člověku

Nadace člověk člověku podporuje činnost Kolpingovy rodiny Praha 8 i v roce 2020....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům