Pan arcibiskup navštívil Kolpingův dům

21.06.2010 23:16 | Václav Zeman
Pražský arcibiskup Dominik Duka nám návštěvu oplatil hned druhý den.

Při příležitostí poznávání své diecéze spojil pan arcibiskup svou návštěvu farnosti Petra a Pavla v Bohnicích i s návštěvou několika sociálních a zdravotnických zařízení. Jako duchovní správce Kolpingova díla nemohl vynechat ani náš azylový dům. Všechny nás moc potěšil a tak doufáme, že i my jsme potěšili jeho.

Pokojné Vánoce a klidný nový rok 2021

Pokojné prožití vánočních svátků a klidný rok 2021 Vám přejí všichni z Kolpingova domu....více článek ze dne: 22.12.2020 | Kolpingův dům

Městská část Praha 7 i v tomto kalendářním roce finančně podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 09.07.2020 | Kolpingův dům

MČ Praha 3 v roce 2020 podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 25.06.2020 | Kolpingův dům