Návštěva Kolpingů z Regensburgu

20.06.2010 23:04 | Jana Zemanová
Přátelé z Regensburgu si prohlédli azylový dům a navštívili arcibiskpský palác.

Početná skupina přátel z Regensburgu navšívila 20.6. náš azylový dům. 50 účastníků byla pořádná porce, ale zvládli jsme prohlídku po skupinkách. Hosté se podívali i do pokojů, popslechli si o našem programu, pohovořili s matkami a nakonec si pochutnali i na buchtách. Za naši práci nás pochválili a těší se, že jim návštěvu oplatíme.

Velkou radost  jim připravil pan arcibiskup přijetím v kapli arcibiskupství na Hradčanech. Byl to velmi příjemný zážitek nejen pro německé přátele, ale i pro nás české účastníky.

Pokojné Vánoce a klidný nový rok 2021

Pokojné prožití vánočních svátků a klidný rok 2021 Vám přejí všichni z Kolpingova domu....více článek ze dne: 22.12.2020 | Kolpingův dům

Městská část Praha 7 i v tomto kalendářním roce finančně podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 09.07.2020 | Kolpingův dům

MČ Praha 3 v roce 2020 podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 25.06.2020 | Kolpingův dům