Děkujeme Nadaci Terezy Maxové

20.02.2011 14:06 | Jana Zemanová
Podpora projektu Vytváření rodičovských a sociálních kompetencí matek z azylového domu.

Finanční dar pro rok 2011 ve výši 292.280,-Kč na podporu projektu Vytváření rodičovských a sociálních kompetencí matek z azylového domu poskytla nadace Terezy Maxové dětem. Dar bude použit  částečně na zajištění videotreninku interakcí a částečně na mzdu jedné ze 2 lektorek praktických činností, které předávají rodičům své dovednosti spojené s domácím hospodařením, jako je plánování příjmů a výdajů,šetrné nakupování a vaření, péče o prádlo a domácnost, příprava vhodné stravy pro dítě. Tato pracovnice vede také skupinové kurzy vaření.

Pokojné Vánoce a klidný nový rok 2021

Pokojné prožití vánočních svátků a klidný rok 2021 Vám přejí všichni z Kolpingova domu....více článek ze dne: 22.12.2020 | Kolpingův dům

Městská část Praha 7 i v tomto kalendářním roce finančně podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 09.07.2020 | Kolpingův dům

MČ Praha 3 v roce 2020 podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 25.06.2020 | Kolpingův dům