Poděkování paní ředitelce Mgr. Janě Zemanové

05.06.2014 11:39 | Jiří Musil
V pondělí 2.6.2014 nastoupil do Kolpingova domu nový ředitel Ing. Jiří Musil, který převzal štafetu po zakladatelce a dlouholeté ředitelce paní Zemanové.

Za 20 let paní Zemanová vybudovala všeobecně uznávané místo poskytování sociálních služeb, které v souladu se zakladatelem Kolpingova díla nabízí mnohem víc než zákonem garantovanou pomoc - a to především bezpečné a přijímající prostředí v duchu křesťanských hodnot. Za to patří paní Zemanové opravdový dík. Mgr. Jana Zemanová v Kolpingově domě zůstává jako fundraiser a metodik. Na spolupráci s ní i s celým týmem Kolpingova domu se těší

Ing. Jiří Musil

Další rodina získala samostatné bydlení

Díky MČ Praha 7 se podařilo získat pro rodinu z našeho tréninkového bytu samostatné bydlení....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům