25 let Kolpingova díla v Čechách

12.11.2017 10:00 | Jana Zemanová

Oslavy byly zahájeny mší svatou, slouženou duchovním správcem Kolpingova díla Dominikem Kardinálem Dukou. Přítomní zástupci všech Kolpingových rodin vyjádřili svoji vděčnost přispěvkem k obětnímu daru formou vlastního výrobku, nebo symbolu své práce. Oslava pak pokračovala v sále biskupského gymnasia a gastronomické školy Adolfa Kolpinga slavnostním obědem, který připravili místní studenti. Oběd byl opravdu kulinářským zážitkem, za který by se nemusel stydět žádný nositel Michelinské hvězdy. V jeho průběhu přednesli své pozdravy a přání dalších let úspěšné práce zahraniční hosté z Mezinárodního Kolpingova díla (zastoupeno bylo Rakousko, Německo, Itálie, Polsko a Slovensko). Po obědě si připomněli přítomní události proběhlých 25 let filmovými dokumenty. Po oficiální části pak již následovala hudební produkce Tata bandu a v podstatě ve všech prostorách budovy ochutnávky výrobků gastronomické školy a nabídka keramiky z terapeutické farmy Sejřek.

Přejeme Kolpingovu dílu v České republice mnoho dalších let užitečné práce!!!!!!

Další partnerské setkání

Výměna zkušeností, vzájemné poznávání zemí, kultur, historie a pamětihodností.Takový je obsah každoročního setkávání s přáteli z německého svazu Kolping Dresden-Meissen....více článek ze dne: 05.10.2018 | Kolpingova rodina

Naše účast na Mezinárodním mírovém putování

Každým rokem se scházejí členové Kolpingova díla z různých zemí k 2-dennímu putování, aby společně deklaroval vůli k jednotě v různosti a solidaritu se slabšími....více článek ze dne: 05.10.2018 | Kolpingovo dílo