25 let Kolpingova díla v Čechách

12.11.2017 10:00 | Jana Zemanová
Centrální svaz Kolpingova díla ČR oslavil dne 4.11.2017 ve Žďáru nad Sázavou 25 let své činnosti.

Oslavy byly zahájeny mší svatou, slouženou duchovním správcem Kolpingova díla Dominikem Kardinálem Dukou. Přítomní zástupci všech Kolpingových rodin vyjádřili svoji vděčnost přispěvkem k obětnímu daru formou vlastního výrobku, nebo symbolu své práce. Oslava pak pokračovala v sále biskupského gymnasia a gastronomické školy Adolfa Kolpinga slavnostním obědem, který připravili místní studenti. Oběd byl opravdu kulinářským zážitkem, za který by se nemusel stydět žádný nositel Michelinské hvězdy. V jeho průběhu přednesli své pozdravy a přání dalších let úspěšné práce zahraniční hosté z Mezinárodního Kolpingova díla (zastoupeno bylo Rakousko, Německo, Itálie, Polsko a Slovensko). Po obědě si připomněli přítomní události proběhlých 25 let filmovými dokumenty. Po oficiální části pak již následovala hudební produkce Tata bandu a v podstatě ve všech prostorách budovy ochutnávky výrobků gastronomické školy a nabídka keramiky z terapeutické farmy Sejřek.

Přejeme Kolpingovu dílu v České republice mnoho dalších let užitečné práce!!!!!!

Radostný a požehnaný rok 2020

Radostný a požehnaný rok 2020...více článek ze dne: 02.01.2020 | Kolpingův dům

25. výročí Kolpingova domu

Dne 26. září 2019 jsme oslavili výročí 25 let od založení Kolpingova domu v Praze - Bohnicích....více článek ze dne: 31.10.2019 | Kolpingův dům