25 let Kolpingova díla v Čechách

12.11.2017 10:00 | Jana Zemanová

Oslavy byly zahájeny mší svatou, slouženou duchovním správcem Kolpingova díla Dominikem Kardinálem Dukou. Přítomní zástupci všech Kolpingových rodin vyjádřili svoji vděčnost přispěvkem k obětnímu daru formou vlastního výrobku, nebo symbolu své práce. Oslava pak pokračovala v sále biskupského gymnasia a gastronomické školy Adolfa Kolpinga slavnostním obědem, který připravili místní studenti. Oběd byl opravdu kulinářským zážitkem, za který by se nemusel stydět žádný nositel Michelinské hvězdy. V jeho průběhu přednesli své pozdravy a přání dalších let úspěšné práce zahraniční hosté z Mezinárodního Kolpingova díla (zastoupeno bylo Rakousko, Německo, Itálie, Polsko a Slovensko). Po obědě si připomněli přítomní události proběhlých 25 let filmovými dokumenty. Po oficiální části pak již následovala hudební produkce Tata bandu a v podstatě ve všech prostorách budovy ochutnávky výrobků gastronomické školy a nabídka keramiky z terapeutické farmy Sejřek.

Přejeme Kolpingovu dílu v České republice mnoho dalších let užitečné práce!!!!!!

Zahájena další řada PC kurzů

Matky z azylového domu využívají příležitost naučit se efektivně pracovat s počítačem...více článek ze dne: 20.11.2017 | Kolpingův dům

rekonstrukce zahrady

U Kolpingova domu byly na podzim zahájeny stavební práce, jejichž výsledkem bude nová krásná zahrada...více článek ze dne: 20.11.2017 | Kolpingův dům