Další partnerské setkání

05.10.2018 18:07 | Jana Zemanová
Výměna zkušeností, vzájemné poznávání zemí, kultur, historie a pamětihodností.Takový je obsah každoročního setkávání s přáteli z německého svazu Kolping Dresden-Meissen.

V letočním roce se místem setkání stalo České Švýcarsko. Celkem se nás sešlo 20 a bylo to krásné: počínaje počasím a putováním krásnou krajinou s úchvatnými výhledy,které vyvrcholily na Pravčické bráně. Krásné přírodní úkazy pokračovaly na loďkách na řece Kamenici. Vedly se příjemné hovory o sociální práci, dramatické hovory o aktuální společenské a politické situaci v Evropě, a večer nás opět sjednotila společná hudební produkce. Za podporu této akce děkujeme Česko-německému Fondu budoucnosti.

Další rodina získala samostatné bydlení

Díky MČ Praha 7 se podařilo získat pro rodinu z našeho tréninkového bytu samostatné bydlení....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům

Podpora Nadace Člověk člověku

Nadace člověk člověku podporuje činnost Kolpingovy rodiny Praha 8 i v roce 2020....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům