Další partnerské setkání

05.10.2018 18:07 | Jana Zemanová
Výměna zkušeností, vzájemné poznávání zemí, kultur, historie a pamětihodností.Takový je obsah každoročního setkávání s přáteli z německého svazu Kolping Dresden-Meissen.

V letočním roce se místem setkání stalo České Švýcarsko. Celkem se nás sešlo 20 a bylo to krásné: počínaje počasím a putováním krásnou krajinou s úchvatnými výhledy,které vyvrcholily na Pravčické bráně. Krásné přírodní úkazy pokračovaly na loďkách na řece Kamenici. Vedly se příjemné hovory o sociální práci, dramatické hovory o aktuální společenské a politické situaci v Evropě, a večer nás opět sjednotila společná hudební produkce. Za podporu této akce děkujeme Česko-německému Fondu budoucnosti.

Radostný a požehnaný rok 2020

Radostný a požehnaný rok 2020...více článek ze dne: 02.01.2020 | Kolpingův dům

25. výročí Kolpingova domu

Dne 26. září 2019 jsme oslavili výročí 25 let od založení Kolpingova domu v Praze - Bohnicích....více článek ze dne: 31.10.2019 | Kolpingův dům