Poděkování

06.05.2021 23:04 | Jana Zemanová
Díky dostatečnému množství ochranných pomůcek se nám podařilo úspěšně překonat covidové nebezpečí

Rádi bychom touto cestou poděkovali i několika politikům, kteří se postarali o zajištění bezpečného provozu v našem azylovém domě v době největšího nebezpečí. Jedná se o paní Markétu Adamovou, paní Janu Černochovou a pana Lukáše Wagenknechta, kteří do našeho zařízení dopravili  množství kvalitních respirátorů a dezinfekce,dostatečné pro celý rok. Mohli jsme tak vybavit jak klienty, tak zaměstnance a tudíž i důsledně vyžadovat jejich nošení, což se projevilo v tom, že onemocnělo jen minimální množství lidí. Za konkrétní poskytnutou pomoc děkujeme a velice si jí vážíme.

Dodání humanitární pomoci na Ukrajinu

Děkujeme všem kdo se podíleli na druhé materiální sbírce na pomoc Ukrajině....více článek ze dne: 15.06.2022 | Kolpingova rodina, Kolpingův dům

Velikonoce v azylovém domě

Koledníci s pomlázkou zakončili v Kolpingově domě Velikonoční svátky...více článek ze dne: 22.04.2022 | Kolpingův dům