Edo, zůstáváme vděčni!

16.08.2022 15:51 | Jana Zemanová
Zemřel náš mnohaletý předseda

Zarmouceni oznamujeme všem našim členům a přátelům, že v úterý 9.srpna 2022 zemřel náš emeritní předseda Ing. Eduard Juran ve věku necelých 91 let.. Eda se mnoho let staral o naši Kolpingovu rodinu, patřil k jejím zakladatelům a do posledních sil se snažil přispívat alespoň dobrou radou a účastí na našich shromážděních. Má velkou zásluhu na organizaci Mezinárodních mírových putování Kolpingova díla, i na rekonstrukci objektů na Šumavě a Kolpingova domu v Praze 8. Poslední rozloučení se konalo 16.8.2022 v kostele sv. Václava na Proseku, kde zesnulý působil jako chrámový sbormistr. Edo, zasloužíš si odpočinek, ale budeš nám moc chybět.

Eda při otvírání Kolpingova domu v roce 1994

Edo, zůstáváme vděčni!

Zemřel náš mnohaletý předseda...více článek ze dne: 16.08.2022 | Kolpingova rodina

Výsledky našich sociálních služeb v roce 2021