Další partnerské setkání

05.10.2018 18:07 | Jana Zemanová
Výměna zkušeností, vzájemné poznávání zemí, kultur, historie a pamětihodností.Takový je obsah každoročního setkávání s přáteli z německého svazu Kolping Dresden-Meissen.

V letočním roce se místem setkání stalo České Švýcarsko. Celkem se nás sešlo 20 a bylo to krásné: počínaje počasím a putováním krásnou krajinou s úchvatnými výhledy,které vyvrcholily na Pravčické bráně. Krásné přírodní úkazy pokračovaly na loďkách na řece Kamenici. Vedly se příjemné hovory o sociální práci, dramatické hovory o aktuální společenské a politické situaci v Evropě, a večer nás opět sjednotila společná hudební produkce. Za podporu této akce děkujeme Česko-německému Fondu budoucnosti.

Edo, zůstáváme vděčni!

Zemřel náš mnohaletý předseda...více článek ze dne: 16.08.2022 | Kolpingova rodina

Výsledky našich sociálních služeb v roce 2021

Podstatné části klientek azylového domu a tréninkových bytů se podařilo zajistit samostatné dlouhodobější bydlení....více článek ze dne: 16.08.2022 | Kolpingův dům