zájemci o sociální služby

1) Zavolejte na 603 297 833 nebo na 283 850 113 nebo napište e-mail sociálním pracovnicím: kverkova@kolpingpraha.cz nebo zilkova@kolpingpraha.cz. Zde nám poskytnete základní informace o vaší situaci a my vám sdělíme, zda patříte mezi osoby, kterým službu poskytujeme. V případě, že nepatříte, nabídneme vám kontakty na jiná vhodná zařízení.

2) Pokud spadáte do naší cílové skupiny, budete evidována v Knize zájemců a do 14 dnů pozvána na osobní schůzku. V jejím průběhu dostanete všechny důležité  informace o ubytování, smlouvě a pravidlech pobytu. Dozvíte se pravděpodobný termín možného nástupu.

3) Poté vám doporučujeme, abyste svůj zájem o ubytování pravidelně potvrzovala (alespoň 1x za měsíc) buď telefonicky, nebo e-mailem či písemně. Pomůže vám to při výběrovém řízení.

4)  Před výběrovým řízením budete pozvána ke druhé schůzce, kdy si ověříme, že vaše situace se nezměnila, popř.k jakým změnám došlo.

5) Ve výběrovém řízení uspěje ta žadatelka, jejíž sociální situace se jeví jako nejvíce naléhavá a u které je zároveň předpoklad, že jí k dosažení cílů může  výrazně pomoci náš program.

6) Všechny zájemkyně budou bezprostředně informovány o výsledku výběrového řízení po jeho ukončení prostřednictvím sociální    pracovnice.

Podpora z Evropské unie

Po dobu 2 let budeme čerpat podporu z evropských fondů...více článek ze dne: 18.05.2017 | Kolpingův dům

Potravinová a materiální pomoc z Evropské unie

Kolpingův dům se zapojil do projektu " Potravinová a materiální pomoc nejchudším osobám II"...více článek ze dne: 15.03.2017 | Kolpingův dům