zájemci o sociální služby

1) Zavolejte na 603 297 833 nebo napište e-mail sociálním pracovnicím:  sefcikova@kolpingpraha.cz  nebo hlavackova@kolpingpraha.cz. Zde nám poskytnete základní informace o vaší situaci a my vám sdělíme, zda patříte mezi osoby, kterým službu poskytujeme. V případě, že nepatříte do naší cílové skupiny, nabídneme vám kontakty na jiná vhodná zařízení.

2) Pokud spadáte do naší cílové skupiny, budete evidována v Knize zájemců a do 14 dnů pozvána na osobní schůzku. V jejím průběhu dostanete všechny důležité  informace o ubytování, smlouvě a pravidlech pobytu. Dozvíte se pravděpodobný termín možného nástupu.

3) V případě, že azylový dům je na delší dobu obsazen, doporučujeme, abyste svůj zájem o ubytování pravidelně potvrzovala (alespoň 1x za měsíc) buď telefonicky, nebo e-mailem či písemně. Pomůže vám to při výběrovém řízení.

4)  Před výběrovým řízením budete pozvána ke druhé schůzce, kdy si ověříme, že vaše situace se nezměnila, popř.k jakým změnám došlo.

5) Ve výběrovém řízení uspěje ta žadatelka, jejíž sociální situace se jeví jako nejvíce naléhavá a u které je zároveň předpoklad, že jí k dosažení cílů může  výrazně pomoci náš program.

6) Všechny zájemkyně budou bezprostředně informovány o výsledku výběrového řízení po jeho ukončení prostřednictvím sociální    pracovnice.

MČ Praha 3 v roce 2020 podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 25.06.2020 | Kolpingův dům

Nový rozkládací stan

Od www.expodum.cz jsme dostali nový party stan. Děkujeme!...více článek ze dne: 01.06.2020 | Kolpingův dům

Děkujeme, že pomáháte !