Zahájena další řada PC kurzů

20.11.2017 11:30 | Jana Zemanová
Matky z azylového domu využívají příležitost naučit se efektivně pracovat s počítačem

Většina mladých lidí využívá PC především k pohybu na internetu. Dobrá znalost wordu a excellu však dnes může přinést i zajímavé pracovní příležitosti. V Kolpingově domě se matky mohou naučit pod odborným vedením a zábavnou formou kvalitně pracovat s počítačem a získat tak další bonus pro budoucí uplatnění na pracovním trhu. Současně je postaráno o dozor nad jejich dětmi.

Radostný a požehnaný rok 2020

Radostný a požehnaný rok 2020...více článek ze dne: 02.01.2020 | Kolpingův dům

25. výročí Kolpingova domu

Dne 26. září 2019 jsme oslavili výročí 25 let od založení Kolpingova domu v Praze - Bohnicích....více článek ze dne: 31.10.2019 | Kolpingův dům