Zahájena další řada PC kurzů

20.11.2017 11:30 | Jana Zemanová

Většina mladých lidí využívá PC především k pohybu na internetu. Dobrá znalost wordu a excellu však dnes může přinést i zajímavé pracovní příležitosti. V Kolpingově domě se matky mohou naučit pod odborným vedením a zábavnou formou kvalitně pracovat s počítačem a získat tak další bonus pro budoucí uplatnění na pracovním trhu. Současně je postaráno o dozor nad jejich dětmi.

Veletrh sociálních služeb

Podruhé na Střeleckém ostrově...více článek ze dne: 15.06.2018 | Kolpingův dům

Zahájena další řada PC kurzů

Matky z azylového domu využívají příležitost naučit se efektivně pracovat s počítačem...více článek ze dne: 20.11.2017 | Kolpingův dům