Zahájena další řada PC kurzů

20.11.2017 11:30 | Jana Zemanová

Většina mladých lidí využívá PC především k pohybu na internetu. Dobrá znalost wordu a excellu však dnes může přinést i zajímavé pracovní příležitosti. V Kolpingově domě se matky mohou naučit pod odborným vedením a zábavnou formou kvalitně pracovat s počítačem a získat tak další bonus pro budoucí uplatnění na pracovním trhu. Současně je postaráno o dozor nad jejich dětmi.

Blahopřání novopečené mamince

Máme novou mladičkou klientku Alici, která se ani nestačila u nás rozkoukat, a brzy se stala maminkou...více článek ze dne: 05.10.2018 | Kolpingův dům

Další partnerské setkání

Výměna zkušeností, vzájemné poznávání zemí, kultur, historie a pamětihodností.Takový je obsah každoročního setkávání s přáteli z německého svazu Kolping Dresden-Meissen....více článek ze dne: 05.10.2018 | Kolpingova rodina