Veletrh sociálních služeb

15.06.2018 15:00 | Jana Zemanová
Podruhé na Střeleckém ostrově

Stejně jako v loňském roce, kdy město Praha pořadalo 1.ročník veletrhu sociálních služeb na Střeleckém ostrově, i letos panovalo krásné letní počasí.Přihlášené organizace měly k dispozici stánek, kde mohly podle svých představ prezentovat výsledky své činnosti. Zúčastnil se i Kolpingův dům a návštěvníkům nabídl fotografickou prezentaci, výroční zprávy, letáčky pro zájemce o sociální služby a také knihu o Adolfu Kolpingovi.

Setkání se zúčastnily desítky organizací z Prahy, které nejen informovaly o svých službách, ale často nabízely i výrobky ze svých dílen.

Veletrh sociálních služeb

Podruhé na Střeleckém ostrově...více článek ze dne: 15.06.2018 | Kolpingův dům

Zahájena další řada PC kurzů

Matky z azylového domu využívají příležitost naučit se efektivně pracovat s počítačem...více článek ze dne: 20.11.2017 | Kolpingův dům