rekonstrukce zahrady

20.11.2017 11:19 | Jana Zemanová

Stavební práce zde provádí MČ Praha 8, na jejímž pozemku Kolpingův dům sídlí. Po skončení prací budou moci matky s dětmi z azylového domu trávit většinu volného času v příjemném a bezpečném prostoru, který nabídne jak odpočinek pod pergolou, na pískovišti a u ohniště, tak aktivní chvíle na dětském hřišti nebo v pěstitelské části zahrady. Obsluha záhonů včetně zavlažování bude pohodlná a pohyb na zahradě bezpečný i ve večerních hodinách. Děkujeme MČ Praha 8.

Další partnerské setkání

Výměna zkušeností, vzájemné poznávání zemí, kultur, historie a pamětihodností.Takový je obsah každoročního setkávání s přáteli z německého svazu Kolping Dresden-Meissen....více článek ze dne: 05.10.2018 | Kolpingova rodina

Naše účast na Mezinárodním mírovém putování

Každým rokem se scházejí členové Kolpingova díla z různých zemí k 2-dennímu putování, aby společně deklaroval vůli k jednotě v různosti a solidaritu se slabšími....více článek ze dne: 05.10.2018 | Kolpingovo dílo