rekonstrukce zahrady

20.11.2017 11:19 | Jana Zemanová
U Kolpingova domu byly na podzim zahájeny stavební práce, jejichž výsledkem bude nová krásná zahrada

Stavební práce zde provádí MČ Praha 8, na jejímž pozemku Kolpingův dům sídlí. Po skončení prací budou moci matky s dětmi z azylového domu trávit většinu volného času v příjemném a bezpečném prostoru, který nabídne jak odpočinek pod pergolou, na pískovišti a u ohniště, tak aktivní chvíle na dětském hřišti nebo v pěstitelské části zahrady. Obsluha záhonů včetně zavlažování bude pohodlná a pohyb na zahradě bezpečný i ve večerních hodinách. Děkujeme MČ Praha 8.

Radostný a požehnaný rok 2020

Radostný a požehnaný rok 2020...více článek ze dne: 02.01.2020 | Kolpingův dům

25. výročí Kolpingova domu

Dne 26. září 2019 jsme oslavili výročí 25 let od založení Kolpingova domu v Praze - Bohnicích....více článek ze dne: 31.10.2019 | Kolpingův dům