rekonstrukce zahrady

20.11.2017 11:19 | Jana Zemanová
U Kolpingova domu byly na podzim zahájeny stavební práce, jejichž výsledkem bude nová krásná zahrada

Stavební práce zde provádí MČ Praha 8, na jejímž pozemku Kolpingův dům sídlí. Po skončení prací budou moci matky s dětmi z azylového domu trávit většinu volného času v příjemném a bezpečném prostoru, který nabídne jak odpočinek pod pergolou, na pískovišti a u ohniště, tak aktivní chvíle na dětském hřišti nebo v pěstitelské části zahrady. Obsluha záhonů včetně zavlažování bude pohodlná a pohyb na zahradě bezpečný i ve večerních hodinách. Děkujeme MČ Praha 8.

MČ Praha 3 v roce 2020 podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 25.06.2020 | Kolpingův dům

Nový rozkládací stan

Od www.expodum.cz jsme dostali nový party stan. Děkujeme!...více článek ze dne: 01.06.2020 | Kolpingův dům

Děkujeme, že pomáháte !