Pobyt matek s dětmi v Německu

21.05.2016 14:01 | Jana Zemanová
Pozvání Kolpingova díla Regensburg k rekreačnímu rodinnému pobytu.

K týdennímu odpočinku pozvali přátelé z Kolpingova díla Regensburg matky s dětmi z pražského azylového domu a tréninkových bytů. V krásném a čistém přírodním prostředí, obklopeném lesy, horami  a loukami, si mohly naše maminky bezplatně užívat výtečného jídla, různých atrakcí,  herních prvků a vybavení pro děti (herny, dětské hřiště, lanovka, ZOO, pohádkový zámek, minigolf) a pohodlí v zařízení, plně vyhovujícímu potřebám rodin s malými dětmi. Vše doplnilo krásné počasí a mimořádná laskavost celého personálu. Děkujeme!

Zahájena další řada PC kurzů

Matky z azylového domu využívají příležitost naučit se efektivně pracovat s počítačem...více článek ze dne: 20.11.2017 | Kolpingův dům

rekonstrukce zahrady

U Kolpingova domu byly na podzim zahájeny stavební práce, jejichž výsledkem bude nová krásná zahrada...více článek ze dne: 20.11.2017 | Kolpingův dům