22.07.2019 14:32 | Alena Racková
MČ Praha 7 v letošním roce podporuje naši službu Krizová pomoc.

Díky podpoře Městské části Praha 7 můžeme účinněji pomáhat rodinám, které se ocitly v náročné živostní situaci.

Služba krizová pomoc je otevřena rodinám s nezletilými dětmi, které jsou ohroženy na zdraví, popř. na životě akutní krizovou situací a které nemají možnost řešit tuto krizovou situaci vlastními silami a prostředky. V rámci služby poskytujeme zejména krátkodobé ubytování a pomoc při osobních záležitostí a následného bydlení.

Radostný a požehnaný rok 2020

Radostný a požehnaný rok 2020...více článek ze dne: 02.01.2020 | Kolpingův dům

25. výročí Kolpingova domu

Dne 26. září 2019 jsme oslavili výročí 25 let od založení Kolpingova domu v Praze - Bohnicích....více článek ze dne: 31.10.2019 | Kolpingův dům