Nadace Naše dítě podporuje Kolpingův dům

22.11.2010 19:04 | Jana Zemanová
Poděkování za finanční dar ve výši 100.000,-Kč

Nadace Naše dítě, která má možnost z těsné blízkosti pozorovat naši práci, dlouhodobě podporuje činnost našeho azylového domu. Aby mohly děti, které jsou u nás spolu s matkami ubytované, prožít uspokojivě své dětství, je třeba nejdříve podpořit jejch rodiče a poskytnout jim vedle materiální pomoci i odborné poradenství, které jim pomůže stát se dobrým rodičem. Děkujeme nadaci, že v tomto úsilí stojí při nás.

Pokojné Vánoce a klidný nový rok 2021

Pokojné prožití vánočních svátků a klidný rok 2021 Vám přejí všichni z Kolpingova domu....více článek ze dne: 22.12.2020 | Kolpingův dům

Městská část Praha 7 i v tomto kalendářním roce finančně podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 09.07.2020 | Kolpingův dům

MČ Praha 3 v roce 2020 podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 25.06.2020 | Kolpingův dům