Sachr, káva, řízek, párek

29.10.2016 18:52 | Jana Zemanová
To vše patří k Vídní, ale my jsme zažili víc!!

Na základě pozvání rakouského Kolpingu se vypravil celý autobus českých členů do Vídně. Kolping tam má pěkný hotel přímo v centru, kde jsme pohodlně bydleli. Navíc jsme se 2 dny účastnili programu rakouských kolegů: 1.večer na konferenci, která se zabývala 17 body výzvy OSN na ochranu života na Zemi, 2.den v domě, který slouží jako sociální služba třem generacím. Tady jsme viděli hodně dobré práce, největší atrakcí ale byla canisterapie, které se aktivně zúčastnil náš centrální sekretář. Ani vídeňské památky nepřišly zkrátka, zvláště když nám přálo krásné počasí. Děkujeme centrálnímu svazu za zprostředkování a těšíme se na další poznávací zájezd!!

Podpora z Evropské unie

Po dobu 2 let budeme čerpat podporu z evropských fondů...více článek ze dne: 18.05.2017 | Kolpingův dům

Potravinová a materiální pomoc z Evropské unie

Kolpingův dům se zapojil do projektu " Potravinová a materiální pomoc nejchudším osobám II"...více článek ze dne: 15.03.2017 | Kolpingův dům