Sachr, káva, řízek, párek

29.10.2016 18:52 | Jana Zemanová
To vše patří k Vídní, ale my jsme zažili víc!!

Na základě pozvání rakouského Kolpingu se vypravil celý autobus českých členů do Vídně. Kolping tam má pěkný hotel přímo v centru, kde jsme pohodlně bydleli. Navíc jsme se 2 dny účastnili programu rakouských kolegů: 1.večer na konferenci, která se zabývala 17 body výzvy OSN na ochranu života na Zemi, 2.den v domě, který slouží jako sociální služba třem generacím. Tady jsme viděli hodně dobré práce, největší atrakcí ale byla canisterapie, které se aktivně zúčastnil náš centrální sekretář. Ani vídeňské památky nepřišly zkrátka, zvláště když nám přálo krásné počasí. Děkujeme centrálnímu svazu za zprostředkování a těšíme se na další poznávací zájezd!!

Další rodina získala samostatné bydlení

Díky MČ Praha 7 se podařilo získat pro rodinu z našeho tréninkového bytu samostatné bydlení....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům

Podpora Nadace Člověk člověku

Nadace člověk člověku podporuje činnost Kolpingovy rodiny Praha 8 i v roce 2020....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům