Mezinárodní Mírové Putování

18.06.2013 13:24 | Jana Zemanová
Účast 4 našich členů na každoroční mezinárodní akci Kolpingova díla

Na 300 členů především evropského Kolpingova díla se setkalo ve dnech 9.-12.5. 2013 v německém Wanne-Eickel (Porúří), aby si společným putováním, bohoslužbou a vzájemnou výměnou zkušenosí připomněli, že mír v Evropě není věcí samozřejmou. Osobní vztahy a vazby mezi lidmi různých národností mohou výrazně přispět k odstraňování xenofobie, porozumění odlišností a nalézání společného.

Další rodina získala samostatné bydlení

Díky MČ Praha 7 se podařilo získat pro rodinu z našeho tréninkového bytu samostatné bydlení....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům

Podpora Nadace Člověk člověku

Nadace člověk člověku podporuje činnost Kolpingovy rodiny Praha 8 i v roce 2020....více článek ze dne: 27.02.2020 | Kolpingův dům