06.05.2021 23:04 | Jana Zemanová

Rádi bychom touto cestou poděkovali i několika politikům, kteří se postarali o zajištění bezpečného provozu v našem azylovém domě v době největšího nebezpečí. Jedná se o paní Markétu Adamovou, paní Janu Černochovou a pana Lukáše Wagenknechta, kteří do našeho zařízení dopravili  množství kvalitních respirátorů a dezinfekce,dostatečné pro celý rok. Mohli jsme tak vybavit jak klienty, tak zaměstnance a tudíž i důsledně vyžadovat jejich nošení, což se projevilo v tom, že onemocnělo jen minimální množství lidí. Za konkrétní poskytnutou pomoc děkujeme a velice si jí vážíme.

Městská část Praha 7 i v tomto kalendářním roce finančně podporuje naši službu Krizová pomoc....více článek ze dne: 16.08.2021 | Kolpingův dům

Podpora Nadace člověk člověku

Nadace člověk člověku podporuje rodiny, se kterými pracujeme, i v roce 2021....více článek ze dne: 30.06.2021 | Kolpingův dům

Poděkování