PODPOŘTE NÁS

Přejete-li si podpořit naše služby finančním příspěvkem přímo, můžete jej zaslat na náš  běžný účet: 120730227/0100

Děkujeme!

Budete-li si to přát, vystavíme Vám darovací smlouvu na hodnotu poskytnuté pomoci, nebo potvrzení o daru.

Zákon o daních z příjmu, 586/1992 Sb. upravuje mj. možnost odečtení hodnoty daru ze základu daně následujícím způsobem.

Pro fyzické osoby: od základu daně si lze odečíst hodnotu darů, poskytnutých na veřejně prospěšné účely, pokud úhrnná hodnota darů za rok přesáhne 2% ze základu daně nebo činí alespoň 1.000,- Kč. V úhrnu lze odečíst maximálně 15% ze základu daně. (§ 15 odst. 1 zák. č. 586/1992 Sb. - zákon o daních z příjmu)

Pro právnické osoby: od základu daně, sníženého dle § 34 zák. o daních z příjmů, si lze odečíst hodnotu darů, pokud hodnota daru činí alespoň 2.000,- Kč. V úhrnu lze odčíst maximálně 5 % z již sníženého základu daně. Tento odpočet nemohou uplatnit poplatníci, kteří nejsou založeni nebo zřízeni za účelem podnikání. (§ 20 odst. 8  zák. č. 586/1992 Sb.- zákon o daních z příjmu)

potřebujeme právě teď

Oznámení

Hledáme dobrovolnice (nejlépe z okolí azylového domu) pro hlídání dětí v době, kdy se jejich matky účastní  kurzů a podpůrných programů.  Jedná se především o pondělí a pátek od 10-11,30, úterý mezi 13,30-14,30 a čtvrtek od 9-12  a od 13 - 16 hodin. Děkujeme!

PC kurz

Od dubna do července 2019 probíhal v Kolpingově domě tradiční PC kurz pro matky....více článek ze dne: 22.07.2019 | Kolpingův dům

Spolupráce s LEAP After-School English ZŠ Jarov

Je nám ctí, že již devět let můžeme spolupracovat s LEAP After-School English ZŠ Jarov a účastnit se jejich charitativního projektu....více článek ze dne: 24.06.2019 | Kolpingův dům